Ruim 10 jaar geleden begon ik met het helpen van mkb’ers met concrete opdracht zoals een zoekwoordenanalyse of het beheer van Google Ads-campagnes.Tegenwoordig doe ik geen ‘losse’ werkzaamheden meer en werk ik als interim professional bij verschillende organisaties. Tijd dus voor een bijpassende bedrijfsnaam: Duo Marketing.

De achtergrond van Duo Marketing

Een bedrijfsnaam moet passen bij de werkzaamheden die je uitvoert. Het moet een logische naam zijn waar klanten en leveranciers je mee – en in – kunnen herkennen. Met mijn huidige werkzaamheden én de ambities die ik voor de toekomst heb past Duo Marketing daar perfect bij, met nadruk op ‘duo’:

  • Online én offline marketing
    Een harde scheidslijn is er eigenlijk allang niet meer, maar met mijn online expertise houd ik ook rekening met de offline wereld. En vice versa.
  • We doen het samen
    Als interim professional werk je nooit alleen, maar ben je een aanvulling in een team. We doen het samen. We zijn collega’s.
  • Interim werkzaamheden en eigen projecten
    Nadat ik in januari 2019 mijn eigen site Webshopblog.nl heb verkocht is het binnenkort weer tijd voor een nieuw project. Interim werkzaamheden wissel ik zo af met eigen projecten.

Vanaf 1 maart 2021 is Duo Marketing online

De bedrijfsnaam Duo Marketing kom je vanaf 1 maart 2021 tegen in het Handelsregister en op facturen en social media. De huidige pagina’s op Facebook en LinkedIn worden automatisch omgezet. Ook ontvang je vanaf dat moment e-mails met het domein duo-marketing.nl als afzender. Natuurlijk blijven de oude e-mailadressen de eerstkomende tijd ook nog actief, zodat je bericht nooit tussen wal en schip komt.

Bedankt voor alle vertrouwen en hopelijk tot snel weer!

Paul Budding